Facebook

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi var skuffet over at smide point i Tønder, især med den store matchbold, som vi stod med til sidst. Men nu venter der en ny mulighed for at starte en stime af sejre. Vi har nemlig to hjemmekampe på bare fire dage.

I den forbindelse har vi haft fat i vores Venstre Back, Andreas Thomsen, som vi har spurgt lidt ind til den seneste kamp og de kommende kampe.

Andreas kommer med hans syn på Tønder kampen her;

”Jeg synes jo, at vi havde lagt en god taktik, og var godt forberedt til kampen i Tønder, og selvom Mads ikke havde mulighed for at deltage, følte jeg, at vi var godt stillet til kampen. Første halvleg startede lidt sløjt, men jeg synes vi gik til pause med en god fornemmelse. Anden halvleg bøvlede, hvor vi ikke rigtig finder løsningen på deres 7 mod 6 spil, og angrebsspillet fik vi heller aldrig rigtigt op at køre.”

Nu venter en der en travl periode med to kampe på fire dage. Andreas mener, at de er godt forberedt til disse kampe.

”Vi har fået evalueret kampen, og prøver nu at forberede nogle af de ting, der ikke fungerede i søndagens kamp mod Tønder. Vi fokuserer på vores eget spil som udgangspunkt, og så prøver vi selvfølgelig at forberede os godt på den næste modstander. Så jeg tror på vi kan skabe nogle gode resultater”

Men Andreas ikke i tvivl om, at det bliver 2 svære kampe, som kræver fuld koncentration. Det kan man høre når man spørger ham ind til hans forventninger af de to kommende kampe.

”Nu kender jeg Otterup og de værdier de står for, som indebærer god moral og en altid ekstraordinær gejst. Derfor forventer jeg et Otterup hold, der kommer og kæmper til det sidste, med en god moral og gejst fra start til slut. Og der har jeg selvfølgelig en forventning om, at vi og vores fantastiske tilskuer kan overgå dette.

I forhold til kampen mod HØJ, så husker jeg tilbage til en god oplevelse i HØJ i første halvsæson, hvor vi stod solidt i forsvaret med Frederik Hummelmose som en mur i målet. Jeg er sikker på, at HØJ har noget, at de gerne vil revanchere fra sidst, så jeg forventer et HØJ hold, der har forberedt sig ekstra meget for at give os kamp til stregen.”

Til sidst sætter Andreas lidt ord på betydning af, at vi igen har lov til at invitere tilskuere til vores kamp igen, uden at der er krav om opdeling eller coronapas.

”Noget af det fedeste ved håndbold er, hvordan det kan samle folk i hallerne og skabe en fest sammen med os spillere. Så det med, at vi endelig kan få folk i hallen igen og fylde tribunerne op, er nok det jeg har set allermest frem til. Så jeg glæder mig til, at vi igen kan byde vores fantastiske tilskuere velkommen i Klink & Jensen Arena.”  lyder det fra Andreas.

Kampen i aften mod Otterup HK bliver fløjtet i gang 19.30. Det samme gør sig gældende for kampen med HØJ Elite på mandag. Vi lover jer, at det nok skal blive underholdende, så hvis du ikke vil gå glip af det, kan du købe din billet til kampene her: https://hcm.safeticket.dk