Facebook

Efter 14 dages kamppause er det nu endelig tid til kamp igen. Før kamppausen hev vi 4 point hjem i de to kampe, efter to yderst tætte opgør, som først til sidst faldt ud til vores fordel. Nu venter en lang udebane tur, når vi gæster HØJ i Jyllingehallen.

Alle kampe indtil nu i sæsonen har båret præg af spænding, og i flere tilfælde er det først i de sidste sekunder at opgørene er blevet afgjort. Selvom vi ikke kan klage over, at de så mange gange er faldet ud til vores fordel, så er der flere ting i spillet som vi har kæmpet med at få til at fungere.

Venstre back Sebastian Jensen fortæller følgende om de sidste kampe:

”Jeg står med en følelse af, at vi skal bevise noget over for os selv. Niveauet skal være højere, og vores antal af tekniske fejl skal ned. Samtidig har vi arbejdet meget med i denne uge, at vi skal være bedre i den sidste periode af kampene når de er tætte – nu må vi se om det bliver aktuelt mod HØJ. Vi skal dog stadig huske på, at bundlinjen siger 4 point i de sidste to kampe. Derfor er humøret stadig højt i truppen, og der er god stemning i hverdagen.”

Vi lukker første halvdel af sæsonen af med en lang tur til Jyllinge, når vi på lørdag gæster HØJ. Vi gæster et rutineret 1. divisionshold, som indtil videre i sæsonen har samlet 12 point sammen, og pt indtager 8. pladsen i en yderst tæt og lige række.

Om lørdagens kamp siger Sebastian:

”Jeg synes altid vores chancer er gode, ligegyldigt hvem vi spiller imod. Træningerne i denne har også været rigtig gode, jeg føler vi er sultne – sultne efter 2 point. Så må vi se om sulten stadig er der efter en lang bustur til djævleøen. Det gik jo desværre ikke så godt sidste gang, men jeg er overbevist om, at vi nok skal gøre det bedre.”

Lørdagens opgør mod HØJ spilles i Jyllingehallen, og det opgør fløjtes i gang kl. 15.00. På lørdag er det samtidig muligt at følge Sebastians kampforberedelser, når han overtager vores instagram.