Facebook

Der er blod på tanden, og vi vil forsøge at gøre rent bord, når vi på søndag 6. september tager imod Ajax København i sæsonens første officielle kamp.

Nu gælder det for alvor. Efter et par gode træningskampe i august glæder vi os til at spille om point igen, når drengene går på banen mod et hold, der ligesom os har store ambitioner.

“Holdet er i fin form og vi har mange mand på gulvet når vi træner, hvilket gør at vi har trænet rigtig fint i en god periode”, lyder det optimistisk fra cheftræner Mads Hjortshøj.

“Vores opfattelse altid, at vi vil vinde på vores egen hjemmebane, hvilket heller ikke er anderledes mod Ajax”.

Det er tid til revanche

Der er også revanche i luften efter to nederlag til Ajax i den seneste sæson.

“Vi tror på, at vi over en helt kamp på højt niveau kan trække fra Ajax og tage en sejr”, vurderer Mads, og fortæller om modstanderne:

“Ajax er et godt sammensat hold, der har stor kvalitet på mange positioner. Stregspilleren Hakan Sahin er særdeles dygtig i begge ender af banen, og ligeledes Rasmus Graffe, der efter et farvel til Casper Overgaard og Minik Dahl Høgh har fået en større rolle.”

Vi håber meget, at i vil komme og bakke os op, når kampen skydes i gang kl. 14 i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning.
Der er stadig ledige pladser, men på grund af corona opfordrer vi til, at du bestiller billet på forhånd ved at skrive til hcm@hcmidtjylland.dk.

Vi ses i hallen!