Facebook

01. september 2021

Spar Nord træder ind som hovedsponsor for Talent 2024  

Spar Nord er gået ind som hovedsponsor for Talent 2024 og skal dermed være med til at løfte talentmassen i HC Midtjylland.

HC Midtjylland har med virkning fra indeværende sæson søsat Talent 2024 projektet, der skal være med til at bringe flere lokale talenter helt til tops i dansk håndbold, og Spar Nord har valgt at træde ind som hovedsponsor for dette talentprojekt.

Direktør Hans Erik Jessen udtaler om hovedsponsoratet for Talent 2024: Da vi fik muligheden for at gå ind som hovedsponsor for dette talent projekt, så var jeg ikke i tvivl om, at det lige var noget for Spar Nord. Vi ser os selv som en lokalt forankret bank, der støtter sporten, og når vi så samtidig kan se, at vi kan være med til at gøre en ekstra ordinær forskel på talent siden, så var det et perfekt match.

Vi kan se den energi de unge ligger for dagen – de vil HCM og de vil området – det er noget, der er gået rent ind hos os. Vi kan se, at de unge allerede nu har vist, at der er så meget talent i HCM’s ungdom – og vi i Spar Nord vil derfor gerne være med til at sikre, at det værdigrundlag der er for klubben kan gennemføres – nemlig at give de unge talenter muligheden for at prøve sig af på øverste hylde.

Vi ser frem til indeværende sæson som hovedsponsor for Talent 2024 og ønsker samtidig klubben held med at tage det sidste skridt mod håndboldligaen – så vi rigtigt kan se talenterne folde sig ud.”

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for den opbakning klubben møder fra Spar Nord:  Det er klart at når vi igangsætter et talent projekt som Talent 2024, så er vi spændt på, om det er noget som andre også vil bakke op om, og Spar Nord var hurtigt på banen i forhold til dette og med den opbakning er vi sikre på, at vi kan være med til at udvikle den næste generation af egne talenter – de er allerede godt på vej – men med den økonomiske håndsrækning fra Spar Nord, så er det klart, at vi kan give dem endnu bedre betingelser.

Nu gælder det bare om at Mads og den øvrige stab omkring Talent 2024 projektet kommer i arbejdstøjet og får skabt mulighederne og rammerne for de unge talenter, og så vil vi jo gerne, om vi kan være med til at skabe en stemning i hallen og sætte nye rammer for afvikling af ungdomshåndbold – vi går benhårdt efter at se om vi kan spille ungdomshåndbold med 200-300 tilskuere – så vi får skabt de perfekte rammer i Klink & Jensen Arenaen

For yderligere information kontakt venligst

Spar Nord
Hans Erik Jessen
Direktør
Telefon: +45 96 16 11 71

HC Midtjylland
Kim Simonsen
Formand
Telefon: +45 2014 5335

Om HC Midtjylland af 2018 ApS:

HC Midtjylland er etableret i 2005 som elitesatsningen på Herresiden for Herning, Brande og Ikast området. HC Midtjyllands vision er at skabe rammerne for elitehåndbold på Herresiden for den talentmasse, der er i moderklubberne Herning FH og Hauge GIF, samarbejdsklubberne og området generelt, samt tilføre de relevante spillere, der skal til for at nå målet om på sigt at være en etableret klub, der hører hjemme i toppen af dansk håndbold.