Facebook

Frederik Sass vender hjem til HCM på en 2-årige aftale   

Frederik Sass vender hjem til HC Midtjylland på en 2-årige aftale, således at Frederik er i klubben frem til 30. juni 2024.  

En lynhurtig venstre fløj, der er prototypen på en HCM spiller – en lokal spiller, med et stort potentiale vender hjem til barndomsklubben, og dermed er vi godt besat med 100% lokale spillere på venstre fløj. 

Frederik er hentet hos ligaklubben Skive, hvor han har spillet de sidste 2 sæsoner, og har inden da været 4 sæsoner i Odder håndbold, så det er en ung lokal spiller, der har været ude og få noget erfaring, der vender hjem til barndomsklubben, hvor han i sin tid var en del af den meget talentfulde årgang 1996. Frederik har ligeledes 15 Y-landskampe på sit cv.  

Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om Frederik Sass:

Jeg har kendt Frederik i mange år, da han var en af de ungdomsspillere, jeg havde med at gøre, da jeg var ungdomstræner i HCM for mange år siden, så jeg er ikke i tvivl om de kvaliteter som Frederik har. Vi får en bund solid venstre fløj, der kan være med til at supplere Kasper Kvist, så vi står kniv skarpt på denne position i de kommende sæsoner. 

Frederik er en springstærk og hurtig fløjspiller, der primært gør sig i kontra og fra hjørnet, når der skal angribes samtidig med at han er en dygtig vurderingsspiller i forsvaret. Vi ved, hvad vi får med Frederik og vi ved, at det er en 100% indsats hver gang, og så håber jeg også at han kan være med til at inspirere de unge HCM talenter, hvor vi i Hector Villadsen har et af de største talenter på venstre fløj i Danmark.”  

Frederik Sass udtaler om at være tilbage i barndomsklubben HC Midtjylland:

“Da klubben kontaktede mig, var jeg ikke i tvivl om, at det var noget, jeg gerne ville. HC Midtjylland er jo blevet kendt for at ville de unge og være god til at udvikle unge spillere og selv om jeg har rundet de 25 – så ser jeg jo stadig mig selv som en af de unge. Samtidig er det jo også min barndomsklub, og en træner i Mads Hjortshøj, som jeg har kendt i mange år og ved hvad han står for, så jeg er sikker på, at jeg er havnet det rigtige sted. 

Jeg har været forbi den ny arena, og det er jo en hal, der er bygget til håndbold – der er en fantastisk stemning, og jeg er sikker på, at stemningen bare bliver bedre og bedre i fremtiden og er faktisk sikker på, at vi kan spille for fyldte tribuner til hver hjemmekamp.” 

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for at det er lykkes at lave en aftale med Frederik Sass for de næste 2 sæsoner og udtaler: 

“Nu har vi haft Frederik ”lånt ud” til andre klubber og er rigtigt stolte over at han har valgt at spille hos os de kommende 2 sæsoner. Vi får en spiller, der allerede har prøvet meget på trods af, at han kun er 25 år – der er både Y-landskampe og adskillige ligakampe på CV’et, så vi får en vores egne talenter retur, der allerede har spillet på den store scene.   

For os i HCM er det vigtigt, at vi har et sportsligt produkt, der gør, at vi kan holde på vores egne talenter, men også at vores egne talenter ønsker at komme retur til klubben, og er faktisk stolte af at vi kan præsentere et 100% eget produkt på venstre fløj til næste sæson – det viser, at vi gør noget rigtigt, og at vi er en klub, der vil de lokale.  

Det lokale er jo et vigtigt DNA i hele vores setup – om det er det på det sportslige eller det kommercielle niveau – vi kan se, at der kommer større og større opbakning i hallen og blandt sponsorerne – de synes godt om, at vi satser på de unge, og at vi satser på lokale spillere. Nu skal vi bare gøre arbejdet færdigt og indfri de sportslige mål om en oprykning til ligaen – så vi kan præsentere på allerøverste hylde i Klink & Jensen Arena i næste sæson.”  

For yderligere information kontakt venligst 

HC Midtjylland
Kim Simonsen
Formand
Telefon: +45 2014 5335