Facebook

Vestjysk Bank fortsætter som hovedsponsor for HC Midtjylland  

Det succesfulde makkerskab mellem Vestjysk Bank og HC Midtjylland fortsætter også i den kommende sæson – et makkerskab, der begyndte tilbage i 2018, hvor Vestjysk Bank gik ind som hovedsponsor, da HC Midtjylland skulle genstartes. Et hovedsponsorat, der er udbygget år for år og nu skal være med til at hjælpe HC Midtjylland, når klubben forventeligt skal spille i HTH-ligaen i næste sæson. 

Filialdirektør Jørgen Nissen udtaler om forlængelsen af hovedsponsoratet:
“Vi gik ind som hovedsponsor i 2018 med det formål at bringe HC Midtjylland tilbage i håndboldligaen – det forventer vi kommer til at ske efter indeværende sæson.  Derfor har vi sammen med HCM haft en meget kort drøftelse omkring en forlængelse af kontrakten – vi var interesseret i at fortsætte samarbejde også i HTH-ligaen og det samme var klubben – så der var igen et perfekt match

Vi var med fra starten og vi er også med, når det første mål er nået – nemlig at komme i ligaen – så er næste mål i den sportslige plan at bide sig fast i ligaen, og der er vi også med – det er rigtigt flot stykke arbejde, der er lavet fra klubbens side, og vi, som en fremtrædende lokal bank i Herning, Ikast og Brande området, er stolt af at have været med på rejsen. 

Nu glæder vi os til at være med på det næste step i klubben både på det sportslige og det kommercielle område. Vi kan se, at interessen er der fra lokalområdet, og med den nye Arena er der skabt grundlag for mange oplevelser i de kommende år.” 

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for den opbakning klubben møder fra Vestjysk Bank:
Vi satte os sammen et mål i 2018 og det når vi i mål i år – oprykning til HTH-Ligaen – derfor er vi også utroligt glade for at Vestjysk Bank fortsætter som hovedsponsor for HCM og er med til at sikre kontinuiteten i de kommende 2 sæsoner.

Vestjysk Bank har været med fra starten – faktisk vores første sponsor i det nye HCM – de er en utrolig støtte – ikke bare som hovedsponsor, men de har engageret sig i klubben, og været med til at støtte op rundt omkring klubben i en grad, så man næsten skulle tro, de var med til at drive klubben – det viser noget om det lokale engagement, de har været med til at lægge i klubben. 

Med forventet oprykning til HTH-Ligaen – har Vestjysk Bank igen i år forøget sponsoratet for de kommende sæsoner med det klare signal om, at de ønsker, at vi fastholder vores position rent sportsligt, fortsætter vores udbygning af Talent 2024, der skal sikre endnu flere unge lokale talenter på ligaholdet og fortsætter den kommercielle udvikling med base i den nye Klink & Jensen Arena, som vi kan se, at sponsorer, tilskuere og fans har taget utroligt godt i mod. 

Vi ser nu frem til i samarbejde med Vestjysk Bank og Filialdirektør Jørgen Nissen at kunne præsentere fra den allerøverste hylde i dansk håndbold – hvor vi kan se frem til at store stjerner som bl.a. Mikkel Hansen i Klink & Jensen Arena – de kommende år bliver en udfordring og en oplevelse, som vi håber vi kan dele med så mange som muligt i en fyldt Klink & Jensen Arena og samtidig gerne have en fyldt Partner Revision Lounge – vi glæder os til den nye sæson – vi så jo mod Flensborg Handewitt til åbningen af Arenaen, at hvis produktet er der, så er sponsorer, tilskuere, fans og frivillige der også.”

For yderligere information kontakt venligst

Vestjysk Bank
Jørgen Nissen
Filialdirektør 
Telefon: +45 24 90 49 05

HC Midtjylland 
Kim Simonsen
Formand 
Telefon: +45 2014 5335