Facebook

Vestjysk Bank fortsætter som hovedsponsor for HC Midtjylland  

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet med HC Midtjylland med endnu en sæson.

Det succesfulde makkerskab mellem Vestjysk Bank og HC Midtjylland fortsætter også i den kommende sæson – et makkerskab, der begyndte tilbage i 2018, hvor Vestjysk Bank gik ind som hovedsponsor, da HC Midtjylland skulle genstartes. Et hovedsponsorat, der er udbygget år for år og nu skal være med til at hjælpe HC Midtjylland helt tilbage i håndboldligaen.

Filialdirektør Jørgen Nissen udtaler om forlængelsen af hovedsponsoratet: Da vi gik ind sponsoratet i 2018 var det med formålet at bringe HC Midtjylland tilbage i håndboldligaen – der blev fra klubbens side lagt en plan for både de økonomiske og sportslige mål og disse overholder klubben til fulde og mere til – nu er vi klar til at støtte op om det sidste step og er stolt hovedsponsor for klubben – de når de mål de sætter sig. 

Jørgen Nissen roser klubben for vilje, gå-på-mod og den særlige midtjyske entreprenør-ånd.
Det er den slags, vi som Danmarks stærkeste lokalbank, gerne vil være en del af, understreger filialdirektør, Jørgen Nissen.

Både sportsligt og kommercielt har klubben formået at løfte sig år for år og der er ikke tvivl om, at med den nye arena – så bliver der lagt yderligere lag på – det bliver en fantastisk sæson vi ser ind i – rammerne og setup’et får lige et nøk mere i opadgående retning, og vi ser frem til at få en endnu bedre oplevelse i den nye Arena.

Vi ser frem til næste sæson som hovedsponsor for HC Midtjylland og ønsker held med at tage det sidste skridt mod håndboldligaen.”

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for den opbakning klubben møder fra Vestjysk Bank:  Igen i år ligger vi lag på samarbejdet mellem Vestjysk Bank og klubben – det er et samarbejde, der fungerer upåklageligt, og vi er glade for den indsats Vestjysk Bank ligger i projektet – specielt i erhvervsklubben, hvor de er med til at gå forrest.

Vestjysk Bank har igen i år forøget sponsoratet forud for den kommende sæson – det tager vi som et tegn på, at de er yderst tilfredse med det kommercielle setup, vi leverer i HC Midtjylland – samtidig med at resultaterne på banen også er der.

At Vestjysk Bank ser frem til den nye sæson og ikke mindst de eksponeringsmæssige muligheder vi får med den nye Arena glæder os. Vi glæder os til at give det hele lidt ekstra, og det bliver en fantastisk oplevelse at komme i den nye Arena, hvor vi får nogle fantastiske faciliteter og med en start – hvor vi åbner mod Flensburg Handewitt og umiddelbart efter tager imod Ålborg håndbold – kan vi næsten ikke ønske os mere. Det skulle da lige være en fyldt hal til hver hjemmekamp og ikke mindst en fyldt lounge, som vil være et klart udtryk for, at vi leverer på både det sportslige og kommercielle setup og ser frem til sammen med Vestjysk Bank og filialdirektør Jørgen Nissen at udbygge den lokale forankring yderligere – en forankring som klubben er bygget op på.

For yderligere information kontakt venligst

Vestjysk Bank

Jørgen Nissen

Filialdirektør

Telefon: +45 24 90 49 05

HC Midtjylland

Kim Simonsen

Formand

Telefon: +45 20 14 53 35

Om HC Midtjylland af 2018 ApS:

HC Midtjylland er etableret i 2005 som elitesatsningen på Herresiden for Herning, Brande og Ikast området. HC Midtjyllands vision er at skabe rammerne for elitehåndbold på Herresiden for den talentmasse, der er i moderklubberne Herning FH og Hauge GIF, samarbejdsklubberne og området generelt, samt tilføre de relevante spillere, der skal til for at nå målet om på sigt at være en etableret klub, der hører hjemme i toppen af dansk håndbold.