Facebook

Skrevet af: Jonas Kofoed Nielsen

Vi måtte desværre nøjes med en lidt skuffende uafgjort på 28-28 og 1 point mod Skive efter at have ført solidt det meste af kampen.

Det var en stille aften med Corona-dæmper på tilskuerrækkerne, men alligevel gik drengene på banen med sædvanlig høj gejst og energi.
Vi får en fornuftig start, hvor Jacob Aaquist fortsætter de gode takter fra sidste kamp. Efter et kvarters spil er den helt lige 7-7. Skives keeper står lidt i vejen, men Rasmus Madsen formår flere gange at bryde igennem og får bolden i fart.

Nikolai Mortensen kommer også i gang i buret, så vi trækker langsomt fra til 13-10, og Madsen netter 5 gange. Skive får desværre hentet ind til 13-12 ved pausen med et par nemme mål.

Vi starter igen rigtig godt i anden halvleg, og laver 4 kasser på et par minutter til en føring på 17-14. Efter 10 minutter holder vi stadig forspringet på 3 mål, og i mellemtiden er Nikolai Sommer kommet på banen. Han sætter igen fut i angrebet – også med indspil, som enten udløser scoring eller straffe, hvilke Sebastian Jensen rutineret konverterer til point på tavlen.

Kan ikke lukke den

Skive har nu skiftet keeper til Jesper Sørensen, og selvom vi er forberedt på det, volder han alligevel problemer:
“Det er rigtigt ærgerligt, og jeg er lidt ked af, at vi brænder så meget på ham”, siger Sebastian Jensen efter kampen.

Vi formår alligevel at holde en føring på 27-25 med fem minutter tilbage, men det ender med at blive en nervepirrende afslutning. 28-28 står den med 30 sekunder tilbage på uret, og vi har bolden. Lidt symptomatisk for kampen løber det dog ud i sandet, og vi må tage til takke med uafgjort og det ene point.

“Det er en meget tom fornemmelse, og det bliver lidt noget rod til sidst, selvom vi står rigtig godt i dag”, fortæller Sebastian Jensen.
“Men vi må trods alt prøve at være tilfredse med det ene point mod en stærk modstander og så det fremad mod næste kamp”.

“Det er bare ikke helt godt nok”, lyder det også fra Nikolai Sommer, som ellers var glad for at kunne bidrage mere og mere på banen.
“Vi skal i det mindste komme til en afslutning og give os selv chancen, så det sidder altså ikke helt i skabet”, konkluderer han.