Facebook

TOPBRAG UDSAT PGA COVID19

Vi har fået en kedelig meddelelse fra DHF og HØJ, der beretter om 7 smittede med COVID19 i HØJ’s trup, hvilket automatisk medfører, at topbraget på lørdag er udsat. Det er selvfølgelig ærgerligt for HØJ og ikke mindst for de 7 smittede – men når det så er sagt, så havde vi selvfølgelig glædet os helt vildt til kampen og det samme har vores fans og sponsorer. 

Med mulighed for op til 1.500 tilskuere i blokke af 500 – så havde vi sat alle sejl ind til at få fyldt Klink & Jensen Arena så spillerne kunne få de perfekte rammer til at afvikle en kamp af den kaliber. Allerede på nuværende tidspunkt har vi solgt mere end 1.000 billetter til kampen og mere end 200 har tilmeldt sig Partner Revision loungen. Sportscenter Herning har lagt sig i selen for at gøre det muligt at få hallen delt op i de tilladte blokke – hvilket er en stor logistik opgave og de frivillige i klubben var klar til at hjælpe alle fans med at få en fantastisk og sikker oplevelse i forbindelse med kampen. 

Der var lagt op til fyldt hal – så den fest, der var dækket op til, glider nu langsomt ud i sandet kan direktør Peter Andersen konstatere. Der har været en enorm interesse for denne kamp – fuldt på højde med vores kampe mod Flensborg og Aalborg, så vi håber, at vi får fundet en dato, hvor vi også kan få mulighed for at afvikle kampen med fyldt hal, så vi får de rigtige rammer til en meget afgørende kamp om den direkte oprykning til håndboldligaen. 

Nu går vi i gang med at få kontaktet de tilskuere, der har købt billet, og giver dem muligheden for at beholde billetten de har købt, så den gælder til den nye dato eller de kan få refunderet billetten. Men med den enorme interesse der er for dette topbrag, så  anbefaler vi at man beholder billetten – så er man sikker på at have en plads med de nuværende restriktioner. 

Vi havde håbet på et brag af en kamp på lørdag – men har stor respekt for at kampen skal afvikles så sportsligt som muligt uden påvirkning af COVID19 – så nu kigger vi fremad og forbereder os til kampen den 30. januar mod Tønder.