Facebook

Kasper Didriksen kom til HC Midtjylland i 2019. Siden er det blevet til 59 kampe og 92 scoringer fra vores bomstærke stregspiller.

Som 20-årige skiftede KD til klubben, og han har siden udviklet sig til at være en vigtig spiller for truppen, både på banen, men i lige så høj grad udenfor banen.

Derfor havde vi da også gerne set, at KD ville blive i klubben i mange år endnu, men samtidig har vi fuld forståelse for, at KD føler tiden er inde til at prøve nye udfordringer, når hans kontrakt udløber til sommer. 

Vi er i HC Midtjylland utroligt stolte over, at vi har været med til at udvikle en så dygtig spiller, som Kasper er blevet til i dag.

Selvom den nu 23-årige Kasper Didriksen altså forsat har mange kampe tilbage i den rød-hvide trøje, så har vi stadig spurgt lidt ind til hans tid i HC Midtjylland, som han kigger tilbage på med stor glæde;

”Jeg har været rigtig glad for mine 3, snart 4 år i klubben. Selv om min start i klubben var meget skadesplaget, så har jeg været virkelig glad for, at klubben støttede mig igennem en hård tid, og stadig troede på mig, selvom jeg fik nogle store skader. 

Højdepunktet for min tid i klubben har indtil videre klart været oprykningen til ligaen, som var det helt store mål for sidste sæson. HC Midtjylland skulle tilbage i ligaen igen! Og det lykkedes!
Jeg vil slutte mit sidste år af med manér, og vil gøre alt for at HCM også er i ligaen til næste sæson”, slutter KD.

Cheftræner Mads Hjortstøj ser også tilbage på en god tid med KD i truppen, og er glad for hans udvikling;

”Som KD selv nævner, så fik han en lidt hård start i klubben, hvor han var uheldig og blev ramt skader. Men efter den uheldige start, har han haft en imponerende udvikling og det er kun gået en vej.

Vores DNA er at udvikle unge spillere og gøre dem til liga spillere. Derfor er jeg heller ikke overrasket over, at andre klubber også har været interesseret i at tilknytte ham til deres klub, for han er uden tvivl en spiller, som har niveauet til at være en fast spiller i HTH-Ligaen. Jeg er derfor sikker på han nok skal få succes det nye sted, uanset hvilke udfordringer der venter ham”

I HC Midtjylland glæder vi os til at se KD i aktion resten af sæsonen – og så ønsker vi ham god vind fremover!