Facebook

HC Midtjylland har med virkning fra 1. juli 2019 hentet Andreas Thomsen til HC Midtjylland. HC Midtjylland har skrevet en 2 årig kontrakt med Andreas Thomsen.

Andreas er hentet i 1. divisionsklubben Køge Håndbold. Andreas er en finte og skudstærk spiller, der med sin hurtighed og spilopfattelse har sine forcer i angrebsspillet men samtidig er en dygtig forsvarsspiller.

Andreas har fået sin håndboldopdragelse i GOG inden turen gik til Nyborg, Otterup og videre til den nuværende klub Køge Håndbold.

Den kommende cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om tilgangen af Andreas Thomsen: Vi kender Andreas rigtig godt, han er en spiller, vi har haft fulgt gennem flere år og han passer godt ind i det miljø vi ønsker at skabe i HC Midtjylland. En skudstærk spiller, der er træningsvillig og som har et kæmpe potentiale. Andreas kommer med erfaring fra 1. division og har en GOG opdragelse med i rygsækken, så vi regner med at Andreas kan være med til at skubbe på det gode træningsmiljø vi har fået skabt.

Formand Kim Simonsen er glad for at en dygtig ung spiller som Andreas kan se sig selv i det projekt, som der er startet op i HC Midtjylland, og er sikker på, at Andreas vil være med til at tilføre noget omkring træningsmiljøet og ikke mindst hastigheden i angrebsspillet. Andreas har de egenskaber der skal til for at han kan udvikle sig til at blive en profil i 1. division og ser frem til de kommende 2 år med Andreas i truppen.

Andreas Thomsen udtaler om skiftet til HC Midtjylland: Det nye projekt med unge talenter krydret med nogle erfarne spillere tiltaler mig meget og jeg føler selv, at jeg er klar til at tage næste skridt i forhold til mig egen udvikling. Jeg kender Mads Hjortshøj og ser frem til at en så dygtig talentudvikler kan være med til at skubbe mig yderligere og bygge på i forhold til både individuelle kompetencer og vores kompetencer som hold. Jeg er ikke i tvivl om, at den stil som HC Midtjylland står for med hurtigt og seværdig håndbold passer perfekt til dem måde jeg tænker og spiller håndbold på.

Så ser jeg frem til at være med til at komme med noget erfaring fra 1. division og ser frem til at møde fans og sponsorer i hallen og ikke mindst de frivillige, der jo er med til at få en klub til at fungere.

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Kommende cheftræner

Telefon: +45  26334866