Facebook

En utrolig svær kamp venter i morgen, når vi får besøg af den aktuelle 1. plads i HTH Ligaen.

Aalborg har i det nye år allerede vist, at de fortsætter deres jagt på guldet i sikker stil ved at slå GOG i seneste runde med 30-26, og i morgen regner de sikkert med at tilføje yderligere to point til kontoen, når de besøger os i morgen.

Men Cheftræner, Mads Hjortshøj, og truppen har dog ikke tænkt sig at give op uden kamp, og vil gøre alt for skabe overraskelsen foran et fyldt Klink & Jensen Arena i morgen;

-Det er klart, at Aalborg er store favoritter til kampen i morgen – det kommer vi ikke udenom. Men når det er sagt, så tror vi på, at vi kan byde Aalborg op til dans, men det kræver selvfølgelig, at vi leverer en helstøbt indsats som hold, hvor der er flere end bare en enkelt eller to, som rammer topniveauet. Der skal hele holdet ramme dagen, men med en fuld Klink & Jensen Arena i ryggen, så tror jeg på at det kan lade sig gøre; fortæller cheftræner Mads, og fortsætter;

-Vi håber på at kunne få kampen op i et højt tempo, hvor vi kan finde nogle mål i løbefasen mellem enderne, og ellers bare sørge for at holde et højt tempo i spillet, så vi tvinger Aalborg-spillerne til hele tiden at bevæge sig. Hvis først tempoet kommer ud af kampen, og Aalborg holdet kommer på plads, så er de jo bundrutineret og meget svære at score på.

Cheftræneren er ked af at høre om Mikkel Hansens afbud.

-Først og fremmest ønsker hele HC Midtjylland selvfølgelig rigtig god bedring til Mikkel. En så dygtig spiller som Mikkel Hansen, er selvfølgelig en spiller, man gerne vil stå overfor. Når det så er sagt, er det selvfølgelig aldrig en ulempe for vores chancer, at en af verdens bedste håndboldspillere ikke er med i morgen. Men det er vigtigt for mig at understrege, at vi kede af at høre om Mikkels sygemelding, og vi håber, at han på et tidspunkt kan vende endnu stærkere tilbage til håndboldbanen, slutter Mads.