Facebook

Når denne sæson er overstået, så har to af vores nuværende spillere valgt at tage en pause fra håndboldbanen for i stedet at fokusere på karrieren og livet uden for håndboldverdenen.

Frederik Hummelmose har nydt sin tid i HC Midtjylland

Frederik Hummelmose kom som helt ung til HC Midtjylland – bare 22 år gammel. Men til trods for hans unge alder fik han hurtigt vist, at han er en dygtig målmand, som sagtens kan være med på højeste niveau. 

Når den nu 25-årige målmand selv skal sætte et par ord på hans fire sæsoner i HC Midtjylland, så har han kun positive vendinger at sige;

-Jeg har nydt at være en del af rejsen, hvor både klubben og jeg har udviklet mig helt utrolig meget. Den udvikling, som jeg har oplevet i HC Midtjylland, vil jeg uden tvivl tage med mig ud i den ”civile” verden, fortæller Frederik og fortsætter;

-Det er vigtigt for mig at understrege, at det her ikke er et fravalg af HC Midtjylland, men derimod et fravalg af håndbolden, som jeg simpelthen bliver nødt til at sætte lidt på standby, mens jeg fokuserer på mine studier og karriere uden for håndboldbanen. Hvis jeg havde valgt at fortsætte, så havde HC Midtjylland uden tvivl været min første prioritet.

Direktør Peter Andersen er ked af at miste Hummelmose, men har fuld forståelse for hans valg;

-I de fire sæsoner, som vi har haft Frederik til rådighed, har vi været rigtig glade for at have ham i klubben. Så derfor er vi da også kede af, at han nu har valgt at trække sig tilbage som håndboldspiller. Han har ydet en stor indsats i klubben, som vi skylder ham en stor tak for.

Men vi har forståelse for hans valg, og ønsker ham al muligt held og lykke med livet uden for håndboldverdenen – og hvis han nogensinde ønsker at vende tilbage, så står vi i hvert fald klar til at tage en snak om det.

Andreas Thomsen; ”Det har været fedt at være med til at bygge HC Midtjylland op på ny”

Ligesom Frederik, så har Andreas Thomsen også været en del af HC Midtjylland i de seneste fire sæsoner. Og spørger man Andreas selv, så har det været fire sæsoner, som han har nydt rigtig meget.

-Det har været fedt at være med til at bygge HC Midtjylland op på ny efter konkursen. I de fire sæsoner jeg har været i klubben, har man virkelig kunne se, hvor meget klubben har rykket sig. Men ud over at klubben har udviklet sig, så har jeg som person også udviklet mig meget – Og det har klubben og personerne omkring en stor ære i, lyder det fra Andreas og fortsætter;

-Til sidst vil jeg også gerne have lov til at sende en stor tak til trænerteamet med Mads og Søren, som i sin tid valgte at tro på mig, da jeg blev hentet til klubben, og som jeg har haft et rigtig godt samarbejde med i alle mine fire sæsoner i klubben.

Direktør Peter Andersen er ked af at miste en stor ambassadør for klubben;

– Andreas har betydet utrolig meget for klubben både på og uden for banen. Han har været en fantastisk ambassadør for HC Midtjylland, som altid har et smil på læben uanset, hvornår du møder ham – og så er han en person, som giver sig tid til alle, uanset om det er fans, frivillige eller sponsorer. Vi ønsker Andreas alt det bedste i fremtiden, og takker ham for hans store indsats i klubben – og han er selvfølgelig altid velkommen i HC Midtjylland.