Facebook

Det er med glæde, at vi kan offentliggøre, at HC Midtjylland har lavet en aftale på to år med Oscar Von Oettingen fra den kommende sæson.

Oscar er et ungt talent på 20 år, som kommer til klubben fra Mors-Thy Håndbold. Her han spillet de seneste to sæsoner – før det var en del af SG Flensburg-Handewitt, hvor han også har fået hans håndboldopdragelse.

I HC Midtjylland er man glad for kunne lokke den 20-årige højre back til klubben;
– Vi ser Oscar, som en spiller med et stort potentiale, som passer rigtig fint ind i klubbens DNA, hvor vi gerne vil udvikle spillere. Oscar har været igennem SG Flensburg-Handewitts akademi og nåde også at få debut for klubben, hvor han blandt andet scorede to mål mod Kiel i lige netop debutkampen. Derudover har han også flere ungdomslandskampe på CVét, så vi er ikke i tvivl om Oscar allerede nu kan blive en vigtig spiller for klubben, kommer det fra Direktør, Peter Andersen.

Oscar ser også frem til at blive en del af HC Midtjylland truppen;
– HC Midtjylland er en klub med store ambitioner, som jeg glæder mig til at blive en del af – også selvom det hedder 1. division i næsten sæson. Det er også en stærk række, hvor der venter en masse fede kamp, men forhåbentligt kan vi hurtig vende tilbage til ligaen. Jeg synes i hvert fald truppen ser stærk ud, og med tilgangen af to nye rutinerede trænere, så er jeg sikker på at det nok skal blive godt, fortæller Oscar von Oettingen og forsætter;

-Det er heller ikke nogen hemmelighed, at jeg med mit skifte til HC Midtjylland håber på at kunne få lidt mere kontinuerlig spilletid, hvor jeg satser på at kunne komme ind og bidrage med en masse i de kommende sæsoner. Det er vigtigt for min udvikling.


Vi ser frem til at kunne byde Oscar velkommen i HC Midtjylland.For yderligere information kontakt venligst:
HC Midtjylland 
Kim Simonsen  
Formand
Telefon: +45 20145335