Facebook

Det er med glæde vi kan offentliggøre, at HC Midtjylland har lavet en aftale for den kommende sæson med Søren Tau. 

HCM kan præsentere en rutineret stregspiller og ikke mindst forsvarsspiller i form af 37-årige Søren Tau Sørensen. Søren kommer med mangeårig rutine fra både den danske liga og internationale kampe:

  • Lemvig Håndbold (2004-2008)
  • TTH Holstebro (2008-2016 + 2019-2020)
  • Ribe-Esbjerg HH (2016-2018)
  • Elverum (Norge) (2018-2019 + 2020-2021)
  • Skive FH 2021-2023

Sæson 2020/2021 kåret til bedste forsvarsspiller i den norske liga og med i Champions league. 

Formand Kim Simonsen er rigtig glad for at det er lykkedes at lave en aftale med Søren Tau og udtaler:
– Vi får en bundrutineret, fantastisk forsvarsspiller der kan agere ledertype i forsvaret, og det er primært der, vi skal gøre brug af hans evner. Ud over at være en fantastisk forsvarsspiller, så er Søren bare en god fyr, der kan lære fra sig i midten, og samtidig er han god til at dirigere med sidemanden – det er noget vi får behov for når vi kigger fremad og skal etablere nogle nye konstellationer i midten, når KD skifter videre i hans karriere. 

– I Søren får vi en rigtig ledertype ind, som kan være med til at løfte de unge og præge den gode træningskultur vi har fået bygget op. Den rutine Søren kommer med bliver guld værd sammen med de mange unge talenter vi har i truppen. 

– Vi ser frem til at kunne byde Søren velkommen i Klink & Jensen Arena

Søren Tau udtaler om kontrakten med HC Midtjylland:
– Jeg føler at dette er det helt rigtige næste skridt for mig. Jeg får en spændende rolle på holdet, hvor det primært er den defensive del jeg skal tage mig af. Men samtidig er fokus også på at jeg skal lære fra mig og forhåbentlig være med til at flytte nogle af de dygtige unge spillere på holdet.

– Jeg har tidligere snakket med HCM – men der var timingen der ikke – det er den nu. Jeg kender klubben og folkene bag – så det var en nem beslutning for mig at gå ind i dette projekt. For mig betyder det ikke noget om det er liga eller 1. division, jeg kender min rolle og ved hvad der kræves af mig.  Men selvfølgelig håber jeg på, at drengene klarer skærene og bliver oppe – så det krydser jeg fingre for. 

-Det er et fantastisk set up med Klink & Jensen Arena – mange tilskuere, fans og sponsorer, der bakker op om holdet – det ser jeg frem til at blive en del af. 


For yderligere information kontakt venligst:
HC Midtjylland 
Kim Simonsen  
Formand
Telefon: +45 20145335