Facebook

HC Midtjylland forlænger med Kasper Kvist til 2025, og binder Sebastian Jensen til klubben til 2024.

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at vi har lavet nye aftaler med to af vores lokale profiler.

Kasper Kvist forlænger til sommeren 2025.

33-årige Kasper Kvist har ikke tænkt sig at afgive sin titel som rekordholder for flest kampe for HC Midtjylland lige foreløbigt. Vores fløj har nemlig valgt at skrive under på en ny aftale med klubben, som løber til sommeren 2025.

Det er en aftale, som vores Direktør Peter Andersen er godt tilfreds med;

– Kasper er jo efterhånden synonym med HC Midtjylland med hans 220 kampe for klubben. Så vi kunne slet ikke forstille os, at han ikke skulle fortsætte i klubben – og slet ikke med store bidrag som han stadig leverer hver dag til både træning og kamp.
Derudover kommer den kæmpe erfaring, som Kasper samlet gennem hans karriere, hvor han også har været i Ribe-Esbjerg, Mors-Thy og HSG Wetzlar fra den bedste tyske liga. Den erfaring er guld værd for vores unge spillere i klubben.

Kasper er også glad for forlængelsen og udtaler;
-Jeg synes, det er sjovt at være i klubben – og jeg føler stadig, jeg kan bidrage. Derudover passer det også bare rigtig godt ind i min hverdag at spille i HC Midtjylland, hvor familien og mit andet arbejde også skal prioriteres. Så at klubben også har været interesseret i at forsætte samarbejdet i yderligere to år, det er jeg glad for.

Selvom det eventuel skulle hedde 1. division næste år, så er Kasper ikke bekymret for fremtiden;

-Det vigtigste for mig er, at klubben hele tiden ligger nye lag på. Med nye spillere og trænere til i den kommende sæson, så håber jeg, og tror på, at vi som klub kan hæve niveauet yderligere.


Kasper Kvist er personlig sponseret af K WEIS.


Sebastian Jensen binder sig til sommeren 2024.

Sebastians kontrakt var egentligt i forvejen med udløb til sommeren 2024. Men en klausul i kontrakten betød, at vores 24-årige bagspiller kunne få lov til at forlade klubben allerede fra sommeren 2023. Den nye aftaler betyder, at klubben og Sebastian nu har papir på, at arbejdet som minimum forsætter til sommeren 2024.

Det er en aftale, som Direktør Peter Andersen er glad for at få ændret;
– Ligesom med Kasper Kvist, så er Sebastian en af vores lokale profiler, som vi gerne vil bygge holdet op omkring. I Sebastian har vi en kæmpe klubmand, som vi ved, vil gå gennem ild og vand for HC Midtjylland. Derfor er vi sikre på, at Sebastian kommer til at vende endnu stærkere tilbage fra hans skade til næste sæson, og bliver en vigtig mand for det nye HC Midtjylland hold.

Sebastian er også glad for at tage et år mere i HC Midtjylland;
– Med det forløb jeg har været igennem med min skade det seneste års tid, så har min 1. prioritet været at forsætte i HC Midtjylland, hvis det kunne lade sig gøre. Heldigvis er min genoptræning indtil videre gået rigtig fint – så derfor er jeg meget glad for at ”ægteskabet” med klubben, forsætter minimum et år mere.

Sebastian Jensen er personlig sponseret af &Living.