Facebook

Jeppe er lige nu i gang med hans fjerde sæson i den røde HC Midtjylland trøjen – en sæson som også bliver hans sidste i klubben.

Jeppe har i hans tid i klubben sat et stor aftryk på holdet, hvor han været en vigtig mand på holdet. Især i forsvaret, har han været generalen der bandt det hele sammen gennem flere sæsoner.

Det er en general, som vores Direktør, Peter Andersen, har været glad for at have i truppen;
-Jeppe har været en utrolig vigtig brik i den succes vi har haft de seneste år. Han havde en kæmpe ære i at vi kom tilbage til HTH Ligaen. Hvor han har styret forsvaret på hård hånd siden hans ankomst – samtidig har han har delt ud af hans store erfaring til de yngre spillere i truppen.
Vi havde også håbet på at Jeppe skulle have en stor rolle i denne sæson. Men desværre betød en uheldig skade i starten af sæsonen, at han kom til at sidde ude i længere tid. En skade han først nu er ved at være helt tilbage efter. Selvom Jeppe ikke har haft en så stor rolle på holdet i år, så har han altid været en fantastisk ambassadør for HC Midtjylland, som går forrest og giver sig 100% for logoet, uanset om det er på banen eller udenfor.

Jeppe har også nydt hans tid i klubben;
-Jeg har haft en god tid i HC Midtjylland. Det har været en fornøjelse at være i klubben, hvor jeg har haft det rigtig godt med både truppen, trænere, frivillige og fans. Det var selvfølgelig ikke den afslutning som jeg havde håbet på. Det havde været sjovere at kunne slutte af ved at sikre endnu en sæson i HTH Ligaen. Men sådan skulle det desværre ikke værre. 
Nu ønsker jeg bare klubben held og lykke i fremtiden!

Fra HC Midtjyllands side af skal der også lyde et stort held og lykke i fremtiden til Jeppe! – Og så takker vi ham for hans store indsats for klubben.