Facebook

HC Midtjylland har med virkning fra 1. juli 2019 hentet Jonathan Sørensen til HC Midtjylland. HC Midtjylland har skrevet en 2 årig kontrakt med Jonathan Sørensen, der dækker højre fløj.

Jonathan er hentet hos HEI i 1. division. Jonathan er hurtig afslutningssikker fløjspiller, der også gør sig i forsvaret. Jonathan har de seneste sæsoner spillet for HEI, Lemvig og Esbjerg.

Den kommende cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om tilgangen af Jonathan Sørensen: Jeg har arbejdet sammen med Jonathan de seneste sæsoner og ved hvad han står for – en solid spiller, der vil passe godt ind i det kollektiv vi ønsker at skabe i HC Midtjylland og samtid en spiller med høj træningsmoral- Jeg er sikker på, at Jonathan vil falde godt til i klubben både ved medspillere, sponsorer og fans.

Formand Kim Simonsen er svært tilfreds med at få tilknyttet Jonathan Sørensen og udtaler: Jonathan er en spændende fløjspiller, der kender mange af spillerne fra tidligere, så han vil være nem at integrere – og så ser vi det jo som en blåstempling af Mads, at en af de spillere han har trænet i år også vælger at træne og spille under ham fremover. Vi ser frem til at byde Jonathan velkommen i Holing og er sikker på, at han sammen med Kasper på højre fløj er garant for at vi også i de kommende år får en masse mål fra den position.

Jonathan Sørensen udtaler om skiftet til HC Midtjylland: Da HC Midtjylland ringede for at høre om jeg ville være en del af det projekt, som de har gang i var jeg ikke i tvivl, og så var det kun et plus, at Mads skulle være træner for holdet.

Jeg har brug for en træner, der stoler på mig, giver mig tillid, og har fokus på at jeg udvikler mig som spiller, og det ved jeg at jeg får i Mads. Som spiller har jeg en ambition om at spille på så højt niveau som muligt, og det samme har HC Midtjylland, så de to ting passer fint sammen.

Jeg kommer med erfaring fra 1. division og ved hvor svær en række det er at spille i – mange rykker ned og der er hård kamp i toppen, så det kræver en masse af både spillere og trænere – men jeg er sikker på, at vi med det hold der er ved at blive sat sammen har muligheden for på de gode dage at spille op med de bedste, men ved også at der skal hænges i i træningslokalet for at være foran de nederste pladser. Men jeg glæder mig til at komme i gang og ved jo at der er en fantastisk opbakning fra sponsorer og fans i Holing – og det ser jeg frem til.

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Kommende cheftræner

Telefon: +45 26334866