Facebook

HC Midtjylland har med virkning fra 1. juli 2019 hentet Kasper Didriksen til HC Midtjylland. HC Midtjylland har skrevet en 2 årig kontrakt med Kasper Didriksen.

Kasper er hentet i håndboldligaklubben Mors/Thy. Kasper er stor og stærk tovejs spiller, der med sin enorme fysik kan dele banen som stregspiller og samtidig er en dygtig forsvarsspiller. Kasper har fået sin håndboldopdragelse i Løgstrup, Viborg HK og Sportsefterskolen Sine inden turen gik til Mors/Thy.

Den kommende cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om tilgangen af Kasper Didriksen: “Vi kender Kasper rigtig godt, han er en spiller, vi har haft fulgt gennem flere år og han passer godt ind i det miljø vi ønsker at skabe i HC Midtjylland. En stor og stærk gut, der er træningsvillig og som har et kæmpe potentiale i begge ender af banen. På trods af hans størrelse er han hurtig op af banen og giver associationer til en tidligere HCM Spiller i Vignir Svarvarsson – så vi håber vi kan bygge på i forhold til dette.”

Formand Kim Simonsen er glad for at en dygtig ung spiller som Kasper kan se sig selv i det projekt som der er startet op i HC Midtjylland, og er sikker på, at den trup der kommer og ikke mindst Mads Hjortshøj kan være med til at ligge yderligere et lag på de færdigheder som Kasper besidder og håber at Kasper kan udvikle sig til at blive en profil i 1. division og ser frem til de kommende 2 år med Kasper i truppen.

Kasper Didriksen udtaler om skiftet til HC Midtjylland: “Det nye projekt med unge talenter krydret med nogle erfarne spillere tiltaler mig meget og jeg føler selv, at jeg er klar til at tage næste skridt i forhold til mig egen udvikling. Jeg kender Mads Hjortshøj og ser frem til at en så dygtig talentudvikler kan være med til at skubbe mig yderligere og bygge på i forhold til både individuelle kompetencer og vores kompetencer som hold. Jeg er ikke i tvivl om, at den stil som HC Midtjylland står for med hurtigt og seværdig håndbold passer perfekt til dem måde jeg tænker og spiller håndbold på.

Så ser jeg frem til mødet med fansene, de frivillige og ikke mindst kampene i Holing, hvor jeg håber at opbakningen er stor, så vi kan vinde alle vores hjemmekampe i den kommende sæson i 1. division.”

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Kommende cheftræner

Telefon: +45 26334866

Kasper Didriksen

Telefon +45 24214912

Om HC Midtjylland af 2018 ApS:

HC Midtjylland er etableret i 2005 som elitesatsningen på Herresiden for Herning, Brande og Ikast området. HC Midtjyllands vision er at skabe rammerne for elitehåndbold på Herresiden for den talentmasse, der er i moderklubberne Herning FH og Hauge, samarbejdsklubberne og området generelt, samt tilføre de relevante spillere, der skal til for at nå målet om på sigt at være en etableret klub, der hører hjemme i toppen af dansk håndbold.