Facebook

HC Midtjylland har med virkning fra 1. juli 2019 hentet Kasper Fruerlund Kristiansen til HC Midtjylland. HC Midtjylland har skrevet en 2 årig kontrakt med Kasper Fruerlund Kristiansen, der kan dække både højre fløj og back.

Kasper er hentet i håndboldligaklubben Mors/Thy. Kasper er stor og stærk tovejs spiller, der på trods af sin store fysik primært dækker pladsen på højre fløj. Kasper har været udlånt til Vies Sportsefterskole inden turen gik til Mors/Thy de seneste 3 sæsoner – men nu er han retur i Herning og HCM, hvor det meste af ungdomshåndbolden er tilbragt.

Den kommende cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om tilgangen af Kasper Fruerlund Kristiansen: “Vi kender Kasper rigtig godt, han er en spiller, vi kender fra talentmiljøet og han passer godt ind i det miljø, vi ønsker at skabe i HC Midtjylland. Han har som en ung spiller brug for at spille og træne kontinuerligt på højt niveau, og det er jeg sikker på at vi kan tilbyde ham – vi ser frem til at Kasper bliver en del af klubben fremover.”

Formand Kim Simonsen er specielt glad for at få tilknyttet Kasper Fruerlund Kristiansen og udtaler: “Kasper er jo prototypen på, hvorfor HC Midtjylland har en berettigelse – han er en af vor egne – opvokset i Herning – har spillet i en af moderklubberne HFH – han har været lånt ud til andre klubber for at dygtiggøre sig i en periode, hvor vi ikke har kunnet tilbyde ham et talent setup – det kan vi nu, og der for er det glædeligt at en af vores egne vender hjem for at hjælpe klubben fremad og samtidig spille med i toppen af dansk håndbold og måske få lov til at prøve sig af på øverste hylde sammen med klubben – så opfylder vi vores formål med at bringe unge talenter til tops. Kasper kommer med erfaring fra håndboldligaen trods sin unge alder og vi håber vi via vores sportslige setup med Mads Hjortshøj i spidsen kan være med til at udvikle yderligere på Kasper.”

Kasper Fruerlund Kristiansen udtaler om skiftet til HC Midtjylland: “Da jeg fik chancen for at kommer hjem og spille for HC Midtjylland var jeg ikke i tvivl – jeg har jo fulgt holdet og klubben som dreng og tror det er en drengedrøm for alle at kunne repræsentere ens moderklub – at det så kan kombineres med at spille med i toppen af dansk håndbold, gør det jo bare endnu bedre.

Jeg har prøvet at spille i håndboldligaen med Mors/Thy og vil gøre alt for at det også lykkes for HC Midtjylland at komme tilbage i det fine selskab – men vi må tage et skridt af gangen – nu glæder jeg mig til et gensyn med tidligere holdkammerater og håber, at jeg kan vise at jeg har fået bygget på i den periode, jeg har været væk fra HC Midtjylland.

Jeg ved at Holing er et fort for klubben og håber det kan fortsætte, jeg vil gøre mit til det at fortsætte de gode takter i Holing og ser frem til den første kamp – og her kunne det jo være fedt med en fyldt hal – det kunne jo være den perfekte start på opholdet i klubben.”

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Kommende cheftræner

Telefon: +45 26334866

Om HC Midtjylland af 2018 ApS:

HC Midtjylland er etableret i 2005 som elitesatsningen på Herresiden for Herning, Brande og Ikast området. HC Midtjyllands vision er at skabe rammerne for elitehåndbold på Herresiden for den talentmasse, der er i moderklubberne Herning FH og Hauge, samarbejdsklubberne og området generelt, samt tilføre de relevante spillere, der skal til for at nå målet om på sigt at være en etableret klub, der hører hjemme i toppen af dansk håndbold.