Facebook

Klink & Jensen forlænger samarbejdsaftalen omkring Arena sponsoratet med HCM og indtræder samtidig som medhovedsponsor for klubben.

Klink & Jensen har været med fra genstarten som Arena sponsor, og har med virkning fra indeværende sæson valgt at hæve sponsoratet, således at Klink & Jensen ud over at være sponsor for Klink & Jensen Arena nu også går ind som medhovedsponsor for HC Midtjylland. 

Direktør Jakob Klink udtaler om forlængelsen og medhovedsponsoratet: “Vi er gået ind som medhovedsponsor for at være med til at vise, at vi ønsker at støtte op om klubben – der blev lagt en plan – den blev fulgt, og vi føler, at vi nærmest har været med som 8. manden i Klink & Jensen Arena.

HC Midtjylland har bevist, at de har viljen og evnen til ikke kun at skabe en bæredygtig forretning, men også at skabe værdi for alle – samarbejdspartnere, fans, sponsorer og ikke mindst frivillige til gavn for hele lokalområdet.  Både sportsligt og kommercielt har klubben lagt lag på år for år – satset på unge talenter for at sikre fremtiden – fået ny Arena, som øger både de sportslige og kommercielle muligheder – det har været en fantastisk rejse de sidste 4 år, og den rejse vil vi gerne være med til at sikre bliver fortsat – derfor har vi også valgt at gå ind som medhovedsponsor. Ved at være Arena sponsor får vi en øget synlighed i det midt og vestjyske og ikke mindst i Herning området – det er noget, der bliver lagt mærke til.”

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for den opbakning klubben møder fra Klink & Jensen: “Vi har haft en målsætning om at få en bank, et forsyningsselskab, en fagforening, et forsikringsselskab samt et lokalt selskab ind som hovedsponsor for klubben. Med Forsikringsmæglerne Klink & Jensen som medhovedsponsor, så er vi på 3 af de 5. 

Det er klart, at det er et stærkt signal, at når forsikringsmæglerne Klink & Jensen øger deres sponsorat og går ind som medhovedsponsor. Det vidner om, at vi gør det rigtigt kommercielt og sportsligt og bekræfter os i, at vi stadig bevæger os i den rigtige retning. 

At Klink & Jensen øger sponsoratet, som en af de oprindelige sponsorer, viser at vi bare skal holde os i sporet, og fortsætte det vi gør, så er opbakningen der også fra sponsorerne – der bliver talt godt om produktet, og vi oplever at flere af vores sponsorer øger deres sponsorat, henviser andre og anbefaler at blive sponsor i HCM. Nu glæder vi os til at vise produktet frem i HTH Ligaen på hjemmebanen Klink & Jensen Arena – nu med Forsikringsmæglerne Klink & Jensen som medhovedsponsor.”

For yderligere information kontakt venligst:

Forsikringsmæglerne Klink & Jensen 
Jakob Klink 
Direktør 
Telefon: +45 3030 3755

HC Midtjylland
Kim Simonsen
Formand 
Telefon: +45 2014 5335