Facebook

Det er med glæde, at vi kan offentliggøre, at HC Midtjylland har lavet en aftale på to år med Magnus Kronborg fra den kommende sæson.

Magnus er en ung playmaker på 22 år, som kommer til klubben fra Nordsjælland Håndbold. Her har han spillet de seneste tre sæsoner, hvor han udviklet sig mere og mere for hver sæson. Den udvikling er Direktør, Peter Andersen, sikker på at han i endnu højere grad forsætter, når han efter sommeren kan trække den røde HC Midtjylland trøje over hovedet;

-I Magnus får vi et stort talent tilknyttet til klubben. Vi er glade og stolte over, at vi kan tiltrække et så stort talent til HC Midtjylland. Med Magnus får vi en spiller som også passer godt ind i klubbens dna – Et talent som er villig til at arbejde hårdt på træningsbanen for at blive endnu bedre.
Vi glæder os til skulle samarbejde med Magnus i den kommende sæson, hvor vi ikke er i tvivl om, at han kommer til at tilføre truppen en masse gode ting.

Magnus glæder sig også til at blive en del af en ung trup i HC Midtjylland;

-Jeg har hørt meget godt om HC Midtjylland – især den del med at man finder et rigtig godt træningsmiljø med en masse ærgerrige unge spillere tiltalte mig meget, da klubben henvendte sig. Jeg er ikke i tvivl om, at det er en klub, som jeg ville kunne udvikle mig i med de to kommende rutinerede trænere Claus og Arne, som har stor erfaring med talentarbejde.
Derudover er det heller ikke nogen hemmelighed at mit mål med skiftet er at få en større rolle på banen end hvad jeg har oplevet i Nordsjælland på det seneste. Så jeg håber og tror selvfølgelig på at jeg kan gå ind og bidrage med en masse.

Vi ser frem til at kunne byde Magnus velkommen i HC Midtjylland.

For yderligere information kontakt venligst:
HC Midtjylland 
Kim Simonsen  
Formand
Telefon: +45 20145335