Facebook

HC Midtjylland har forlænget aftalen med Marcus Abildgaard, så han også er i klubben de næste 2 sæsoner.

Marcus kom forud for denne sæson til HC Midtjylland fra HEI, og har vist sig at være en solid spiller i begge ender af banen – altid med et smil på læben, seriøs omkring håndbolden og klar til at give sig fuldt ud for holdet – en rigtig slider, der går forrest.

Den kommende cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om forlængelsen med Marcus Abildgaard. “Jeg havde Marcus i HEI og ved hvad han står for – en solid arbejdshest, der altid tænker på holdet før sig selv. De kvaliteter som Marcus har som person og spiller er altid værdsat og ikke mindst brugbare i løbet af en lang sæson. Jeg er ikke i tvivl om at det både for HCM og Marcus er et rigtigt godt match og ser frem til igen at skulle arbejde sammen med Marcus.”

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for at det er lykkes at forlænge med endnu en af de markante spillere fra sidste sæson. “Der vil altid være udskiftning på holdet fra sæson til sæson, men det er lige så vigtigt at der er noget stabilitet, der fortsætter, og her finder man ikke en bedre spiller og fremhæve end Marcus. Det at vi kan forlænge med Marcus betyder at vi kan fortsætte kontinuiteten på holdet og så er Marcus jo bare en fantastisk person, der formår at favne bredt og være med til at samle holdet – ja kort sagt en hold spiller både på og udenfor banen.”

Marcus Abildgaard udtaler om forlængelsen med HC Midtjylland: “Jeg er rigtig glad for at være i klubben og vi har haft en fantastisk sæson og ser frem til samarbejdet med Mads Hjortshøj som jeg kender fra min tid i HEI.

HC Midtjylland og projektet som jeg sagde ja til forud for sidste sæson har på alle måder levet op til de forventninger som jeg havde – så at fortsætte rejsen var oplagt for mig. Den måde vi spiller på passer godt til mig, og selvom ambitionerne er der fra klubbens side, så er der samtidig plads til også at være en del af en forening, hvor de frivillige og ungdommen også spiller en stor rolle – det er miljøer som jeg selv sætter stor pris på, og noget jeg er vokset op med – det en den slags DNA, der gør at man lige yder en ekstra tand i både træning og kamp.”

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Kommende cheftræner

Telefon: +45 26334866