Facebook

HC Midtjylland har forlænget aftalen med Mikkel Madsen, så han også er i klubben de næste 2 sæsoner.

Mikkel kom forud for denne sæson til HC Midtjylland fra Schweizisk håndbold, og har fra dag et været en rigtig publikums favorit. Altid glad, smilende og klar med en kæk bemærkning udenfor banen, en spiller der forstår at give igen til sponsorer, frivillige, fans og ikke mindst ungdommen, men det er ikke kun dette, der er årsagen til at han fra dag et er blevet en publikums favorit – det er indsatsen på banen, der har givet ham denne status. Topscorer, flest målgivende afleveringer og ikke mindst sikkerheden selv på straffekast for bare lige at nævne nogle af de meritter som Mikkel har været med til at sikre sig i denne sæson.

Den kommende cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om forlængelsen med Mikkel Madsen. Når det er muligt at forlænge med en så markant spiller fra forrige sæson, så er det jo bare at sige ja tak – Mikkel er en rigtigt dygtig og klog håndboldspiller, der altid formår at få bolden flyttet derhen hvor det gør mest ondt på forsvaret og samtidig selv kan være farlig – det er jo åbenlyse kompetencer som alle trænere kigger efter. Så kan der jo altid bygges på de forsvarsmæssige kompetencer, da Mikkels fokus nok ligger i det offensive spil frem for det defensive – jeg ser frem til at arbejde med Mikkel i de kommende to sæsoner.

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for at Mikkel Madsen har valgt at forlænge med HC Midtjylland. Når det er muligt at forlænge med publikums favoritten, der samtidig er en kanon personlighed, der kan lære de unge, om alt det, der foregår udenfor banen – pleje af sponsorer, fans og frivillige, så er det bare at sige ja tak – vi finder ikke en der er bedre til dette end Mikkel. Med de åbenlyse kvaliteter som Mikkel også har inde på banen, ser jeg frem til at vi også den næste 2 sæsoner kan råde over ham i HC Midtjylland regi.

Mikkel Madsen udtaler om forlængelsen med HC Midtjylland: Jeg har haft en rigtig god sæson og er faldet godt til i klubben, så det var oplagt at forlænge min kontrakt. Jeg forventer, at vi kommer styrket ud til næste sæson, en bredere trup, der også kan være med til at sætte nye mål for træningskulturen og så tror jeg på, at vi kan være med til at drille nogle af de mere etablere klubber. Vi har bevidst at vi kan være med mod Skjern, når kræfterne rækker til det, så det er bare at få bygget på og synes egentligt at vi på den konto er rigtigt godt med i forhold til den nye sæson.

Om jeg er en publikums spiller ved jeg ikke, men jeg nyder at spille håndbold og så er det jo fedt med den opbakning der er fra sponsorer, fans og ikke mindst de frivillige – det er jo sjovere at dele oplevelser med andre end det er at spille i en tom hal – og kan jeg være med til at vise vejen er jeg kun glad for det.

Vi går en spændende sæson i møde og har brug for al de støtte vi kan få fra både sponsorer, fans og frivillige og personligt synes jeg det er fedt, at der er så mange unge der også synes det er fedt at komme i hallen og støtte holdet og klubben – vi får brug for endnu mere støtte i den kommende sæson, og kan kun opfordre til at tage arbejdskollegaer, kammerater og venner med i hallen og være med til at bære holdet frem til sejr.

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Kommende cheftræner

Telefon: +45 26334866