Facebook

Nu venter anden træningskamp, hvor vi skal en tur nordpå for at møde Mors-Thy Håndbold

I den senest træningskamp var vi en tur i Fredericia, hvor det blev til et nederlag på 31-26. Til trods for nederlaget, så stod vores Cheftræner, Mads Hjortshøj, med en god fornemmelse efter kampen.
”En dårlig periode i midten af 1. halvleg, hvor vi tog lidt for let på tingene, og ikke havde helt styr på vores aftaler, betød at vi kom til halte bagefter i resten af kampen. Men vi fik rettet nogle ting til, og bevist at vi godt kunne være med. Så alt i alt, var det en fornuftig kamp, hvor man fik en fornemmelse af, hvad der venter i ligaen.”

Nu venter næste test, hvor vi skal en tur nordpå for at møde Mors-Thy Håndbold. I den seneste sæson af HTH Ligaen endte Mors-Thy på en 7. plads, lige under Fredericia. Så det er igen en kompetent modstander, som venter.

Vi har taget en snak med Mads Hjortshøj, hvor vi kommer lidt ind på, hvad han har af forventninger til dagens træningskamp;
” Først og fremmest skal man gerne kunne se, at vi er blevet bedre siden sidste kamp. Mod Fredericia havde vi lidt for mange situationer, hvor vi ikke har helt styr på de indbyrdes aftaler, så på det punkt skulle vi gerne være blevet bedre. Men ellers er fokuspunkterne lidt de samme som mod Fredericia. Hvor fokus var på at få de nye spillere i truppen sat ind i spilsystemerne og at give en masse spilletid til så mange som muligt.”

Kampen spilles i Idrætscenter Østermarken kl. 15.00, hvor der vil være gratis entre.