Facebook

HC Midtjylland har med virkning fra 1. juli 2019 hentet Nicolai Sommer til HC Midtjylland. HC Midtjylland har skrevet en 2 årig kontrakt med Nicolai Sommer.

Nicolai er hentet i håndboldligaen hos Mors / Thy, hvor han har spillet de seneste 5 sæsoner. Nicolai er en teknisk god spiller, der har fået sin håndboldopdragelse i Mariager, Stoholm og Randers inden turen gik til Mors/Thy – Nicolai er en hurtig, bevægelig og fintestærk spiller med et godt skud, og dækker både venstre back og playmaker positionerne i angrebsspillet.

Den kommende cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om tilgangen af Nicolai Sommer: “Vi kender Nicolai rigtig godt, han er en spiller, vi har haft store problemer med de gange, vi har stået overfor hinanden. Han har gjort det rigtigt godt for Mors/Thy gennem flere sæsoner, er en dygtig vurderingsspiller, og er sikker på, at han passer perfekt ind i den spillestil, vi har i HC Midtjylland.
Vi er glade for, at det som den første spiller, er lykkedes at tilknytte Nicolai efter oprykningen til 1. division, og er sikker på, at Nicolai ikke bare bliver en profil for HC Midtjylland men også bliver en profil i 1. division.”

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for at en markant spiller som Nicolai Sommer har valgt at tegne en 2 årig kontrakt med HC Midtjylland. “Det har været en prioritet, at få tilknyttet noget mere erfaring og rutine, og vi er glade for, at Nicolai også synes at det projekt vi har gang i, er interessant.
Ligeledes er vi glade for at vi får en spiller til klubben, der mestrer det hurtige spil, der kendetegner HC Midtjylland og dermed vil være nem at integrere i klubben, og ikke mindst på banen, hvor vi forventer at Nicolai vil være med til at gå forrest – vi forventer også at Nicolai kan være med til at løfte det, der ligger udenfor banen, med den rutine han kommer med.”

Nicolai Sommer udtaler om skiftet til HC Midtjylland: “Jeg blev utrolig stolt, da jeg fik henvendelsen fra HC Midtjylland, og var ikke i tvivl om, at dette var det rigtige skridt for mig i min karriere. Jeg synes, at der er gang i et spændende projekt, hvor jeg er sikker på, at jeg kan bidrage med mine kompetencer, da jeg synes, spillestilen passer godt til mig.
De seneste par sæsoner har jeg været plaget af skader, men er nu helt fit for fight, og ser frem til at få en større rolle her i HC Midtjylland – ikke bare på banen men også udenfor banen, hvor jeg kan være med til at støtte de unge talenter – det er en rolle jeg føler mig tryg ved, og som jeg ser frem til at kaste mig ud i.
Jeg har lavet en 2 årig kontrakt og har et klart mål om at spille med i den sjove ende af tabellen – måske ikke i det første år, men så i år 2 – Mads er en rigtig dygtig træner, der er kendt for at bygge på den enkelte spiller, og det ser jeg frem til.
Nu kommer jeg fra Bette Balkan – men har en klar forventning om at det entusiastiske hjemmepublikum i Holing kan være med til at løfte os på hjemmebanen, hvor vi skal gå efter at vinde alle kampe selvom det bliver svært. Så glæder jeg mig selvfølgelig også til mødet med holdkammerater, frivillige og ikke mindst sponsorerne, når vi møder ind pr. 1. juli.”

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland
Mads Hjortshøj
Kommende cheftræner
Telefon: +45 26334866

Nicolai Sommer
Telefon +45 26249358

Om HC Midtjylland af 2018 ApS:
HC Midtjylland er etableret i 2005 som elitesatsningen på Herresiden for Herning, Brande og Ikast området. HC Midtjyllands vision er at skabe rammerne for elitehåndbold på Herresiden for den talentmasse, der er i moderklubberne Herning FH og Hauge, samarbejdsklubberne og området generelt, samt tilføre de relevante spillere, der skal til for at nå målet om på sigt at være en etableret klub, der hører hjemme i toppen af dansk håndbold.