Facebook

HC Midtjylland har forlænget aftalen med Nicolai Witt, så han også er i klubben de næste 2 sæsoner.

Nicolai kom forud for denne sæson til HC Midtjylland fra HEI, og har vist sig at være en solid spiller i begge ender af banen – altid garant for maksimal fight, der med sin lidt liggende stil hurtigt er blevet en populær spiller på HC Midtjyllands hjemmebane i Holing.

Den kommende cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om forlængelsen med Nicolai Witt. Jeg kender Nicolai rigtig godt, fra da han spillede i HEI, og har fulgt ham tæt i denne sæson også, og han holder bare højt niveau i begge ender af banen – så da muligheden var der for en forlængelse, så var jeg ikke i tvivl om at dette var en rigtig beslutning – ikke bare for HC Midtjylland men også for Nicolai – han trives i et miljø, hvor han får ansvar, og hvor han kan fortsætte med at udvikle sig – og så passer han jo perfekt ind i den spillestil, vi ønsker her i HC Midtjylland.

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for at en markant spiller som Nicolai Witt har valgt at forlænge med HC Midtjylland. Det har været en prioritet, at få aftalen forlænget med Nicolai, idet vi godt var klar over, at vi forud for denne sæson fik tilknyttet en ekstra kapacitet på højre back i form af Nicolai. Det at Nicolai forlænger betyder også at vi til næste sæson har endnu en spiller, der allerede har erfaring med 1. division, og han kan på trods af sin unge alder fortsætte med at kunne støtte op om de unge spillere bl.a. de to aktuelle U-landsholdsspillere Mathias P og Sebastian Wistoft Jensen.

Nicolai Witt udtaler om forlængelsen med HC Midtjylland: Jeg synes, vi har haft en fantastisk sæson – oprykning til 1. division i første hug – pokalkamp mod Skjern, hvor vi gjorde en god figur, så jeg var faktisk ikke i tvivl om at jeg gerne ville forlænge med HCM. Mads Hjortshøj kender jeg fra min tid i HEI, og ser frem til igen at samarbejde med ham.

Jeg er faldet rigtigt godt til i klubben, og er glad for den rolle, jeg har fået med at støtte nogle af de unge af – så er det jo også gået godt rent spillemæssigt og spillestilen med hurtige håndbold passer mig rigtigt godt.

Jeg glæder mig altid til kampene og det er et fantastisk setup, der er skabt i forhold til kampafviklingen – hvor jeg blev lidt overrasket over, hvor professionelt det hele var – selv i 2. division – der er masser af larm i hallen fra de mange tilskuere både sponsorer og fans – så Holing har været et fort for os i denne sæson, og håber det også kan fastholdes i næste sæson

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Kommende cheftræner

Telefon: +45 26334866

Nicolai Witt

Telefon +45 42928010