Facebook

Der er gået 14 dage siden vi sidst var i kamp, men på tirsdag er kamppausen slut. Kamppausen er blevet brugt på at træne igennem, inden tredje hjemmekamp på stribe venter. Her er der revanche til gode når HRH 74, Roslev gæster Sportscenter Herning.

Kampen om den direkte oprykning til 1. division fortsætter, og som bekendt oprustede vi også truppen frem mod anden halvdel af sæsonen, for netop at nå dette mål. Sebastian Jensen vendte hjem, og det har indtil nu vist sig at være en fantastisk signing.

Om sin første tid i HC Midtjylland fortæller Sebastian:

”Jeg synes jeg er faldet godt til. Både Søren, Hense, drengene og de forskellige mennesker i klubben har været utrolig søde. Det har derfor været meget smertefrit for mig at starte i HC Midtjylland.”

Næste hjemmekamp er det tid til revanche, når vi får besøg af Roslev. Et hold der udspillede os de første 30 minutter i det første opgør, men hvor drengene virkelig ændrede alt til anden halvleg og hvor det kun er marginalerne der gjorde at vi ikke fuldendte et fantastisk flot comeback. Vi har lært meget siden den kamp, og vi skal altså være helt klare fra start denne gang.

Sebastian siger følgende om den kommende kamp:

”Jeg synes vores chancer er rigtig fine. Vores sidste kamp på hjemmebane var rigtig god, og vi fik for alvor stabiliseret vores forsvar. Derudover har vi trænet rigtig godt de seneste uger, og specielt det at træne med Rækker Mølle i uge 7 har givet meget.”

Kampen mod HRH 74, Roslev er holdets måske 3. sidste hjemmekamp i sæsonen. Kampen spilles tirsdag d. 19. februar kl. 19.00 i Sportscenter Hernings blå hal. Kom og bak drengene op, og hjælp os med at skabe god stemning.