Facebook

Bertram Simonsen laver en 3-årig aftale med HCM

En hektisk start på 2022 – debut på U18 landsholdet, U17 Liga og debut på HCM’s 1. divisionshold har sikret et af klubbens store talenter Bertram Simonsen en 3-årig aftale med barndomsklubben HC Midtjylland og er dermed i klubben frem til 30. juni 2025. 

Aftalen offentliggøres på Bertrams 18-års fødselsdag, og er den fødselsdagsgave, som Bertram har drømt om i mange år. 

Bertram er en skudstærk venstre back/playmaker med et fantastisk overblik, der har gjort ham til en del af U18 landsholdet samtidig med at han i HCM-regi spiller på det talentfulde U17 hold, en del af vores Talent 2024 projekt og allerede har fået debut på første holdet. 

Bertram er nærmest vokset op i hallen sammen med familien, og har siden barnsben haft det som en drøm en gang at skrive kontrakt med og spille for HCM. Nu er han så kommet i mesterlære ved Mads og de øvrige spillere i HCM – Den kommende sæson er det primært på HCM’s U19 hold, at Bertram skal bruge de håndboldmæssige evner for derefter at tage næste skridt op ad. 

Talentansvarlig og Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om Bertram Simonsens kontrakt:
“Bertram er en spiller med et stort potentiale – godt skud, stort overblik – men som alle andre unge, så skal der arbejdes med fysikken samtidig med at der skal mere fart i benene. Bertram kender jeg både fra DHF’s talent system samt fra det daglige arbejde i HCM, hvor Bertram har været en fast del af morgen og eftermiddagstræningen, så jeg ved, at jeg får en spiller, der går den ekstra meter for at lykkes. 

Bertram er en ledertype, der allerede er en stor profil i U17 rækken og fuldt fortjent også er en del af DHF’s U18 landsholdstrup. Jeg glæder mig til at have mulighed for at hjælpe Bertram til at ligge endnu flere lag på det håndholdmæssige og er sikker på at dette er en spiller vi kommer til at høre mere til i HCM regi i fremtiden – han er jo nærmest skabt på ryggen af det DNA klubben har – der kan næppe være et mere lokalt talent.” 

Bertram Simonsen udtaler om den 3-årige kontrakt med HC Midtjylland:
Ja tak – var den første tanke, da Mads kontaktede mig omkring klubbens ønske om at tegne kontrakt med mig. Jeg har drømt om dette siden jeg var helt lille – gået op og ned ad HCM-spillerne og suget til mig og tænkt på om det bare kunne blive mig en dag. Nu står jeg så her og træner med flere af dem, jeg har set op til i så mange år – det er nærmest helt uvirkeligt – men et kæmpe skulderklap til mig, at klubben allerede nu vil lave en 3-årig kontrakt – så jeg nærmest kommer i mesterlære ved seniorspillerne

HCM er et rigtigt godt sted for unge spillere – Mads og Søren har fingeren på pulsen, og så er mentorordningen rigtig god for mig, da jeg får sparring med en mere erfaren spiller og samtidig er de andre førsteholdsspillere gode til at give råd og vejledning, det er noget, der er med til at flytte mig håndboldmæssigt, så skal jeg bare selv yde det, der skal til for at flytte mig fysisk. 

Jeg har allerede fået debut, og det var kæmpestort at løbe ind på halgulvet i Klink & Jensen Arenaen, hvor der var rigtigt mange jeg kendte blandt publikum – jeg er jo kommet i hallen siden jeg blev født og kender rigtigt mange af de frivillige og folkene omkring klubben, så det var en speciel dag, nu glæder jeg mig til de kommende år, hvor der bliver mulighed for at udvikle mig endnu mere og stille og roligt kæmpe med om de 16 pladser på holdkortet – jeg regner ikke med, at det bliver i den kommende sæson, men vil da altid være klar til at tage chancen, hvis den byder sig.” 

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for at det er lykkes at lave en aftale med Bertram Simonsen for de næste 3 sæsoner og udtaler:  
På både det professionelle såvel som det personlige plan er jeg både glad og stolt over, at Bertram har valgt at sige ja til en 3-årig aftale. Jeg har fulgt årgang 2004 (nuværende u17 hold) siden Bertram var 7 år og nu her 11 år senere har vi en fantastisk afdeling med rigtigt meget talent, hvor Bertram er en af dem. 

Der er altid brug for ledertyper på et håndboldhold, en der går forrest til træning og kamp og som samtidig har nogle menneskelige egenskaber og den type er Bertram – en type holdkammeraterne kan læne sig op ad uden af det går ud over egen præstation. 

Bertram har det rette DNA i forhold til HCM’s strategi på det sportslige – en ung lokal talentfuld spiller, der vil gøre det, der skal til for at vise sig frem på den store scene. En spiller, der sammen med flere af de talentfulde U17 spillere gerne skulle kunne udfolde sit talent i Klinik & Jensen Arenaen, hvis vi gør det rigtige på udviklingssiden.” 

For yderligere information kontakt venligst:

HC Midtjylland 
Mads Hjortshøj 
Cheftræner
Telefon: +45 2633 4866