Facebook

Pressemeddelelse: Tidligere Herning dreng vender hjem

Det er med stor stolthed at vi sammen med Spar Nord og Sandspedition kan hente Matias Helt Jepsen hjem efter 9 år i udlandet. Matias har spillede i flere udenlandske klubber og spiller i dag i Svenske IFK Kristianstad Håndbold, som han i 2023 vandt det svenske mesterskab med.

Matias udtaler følgende om sin hjemkomst: Jeg glæder mig til at vende hjem til der hvor det hele startede. Efter 9 år i udlandet med mange spændende oplevelser og titler ser jeg frem til at komme hjem og hjælpe HCM.

Jeg er fortsat meget sulten og nysgerrig på spillet og hvordan vi kan få det maksimale ud af de enkeltes kvaliteter. Jeg glæder mig også til at blive genforenet med Claus. Vi kender hinanden rigtig godt – så jeg er sikker på det bliver et godt samarbejde sammen med resten af truppen.

Jeg ser også frem til at komme hjem til Herning med min familie. Vi har fortsat en del familie og venner i byen.

Matias har os inden sine 9 år i udlandet, spillede i flere store danske klubber som bl.a. TTH Holstebro, AG København, Fredericia, Skanderborg og Ribe-Esbjerg.

Direktør Peter Andersen udtaler: Jeg er rigtig stolt over at vi kan hente en så stor profil hjem til klubben. Matias er en som kan være med til at bygge holdet op, så jeg glæder mig til at se, hvor langt Matias og Claus sammen kan bringe holdet.

Matias har tegnet kontrakt med HC Midtjylland de næste tre sæsoner.

For yderligere information – venligst kontakt direktør Peter Andersen, 25 39 96 80 eller på mail: pa@hcmidtjylland.dk