Facebook

Valdemar Hermansen til HCM på en 2-årig aftale fra 1. juli 2022        

Med erfaring fra Champions league, slutspil og Final4 har den bumstærke 19 årige stregspiller Valdemar Hermansen skrevet en 2 årig aftale med HCM fra 1. juli 2022. 

Valdemar kommer til HCM fra Aalborg Håndbold, hvor han har spillet de seneste 5 sæsoner. 

Valdemar er en brølstærk stregspiller, der med sine 193 cm. og 112 kg fylder godt i landskabet. En rigtig to-vejs spiller, der gør sig i begge ender af banen. Valdemar er en del af U20 landsholdstruppen og har 18 Y landskampe på CV’et ud over at han kommer med erfaring håndboldligaen. 

Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om tilgangen af Valdemar Hermansen:

Vi har fulgt Valdemar gennem talentsystemet under DHF og gennem præstationerne i U19 og Håndboldligaen, så vi har et indgående kendskab til ham – vi kender hans kvaliteter og ser kæmpe potentiale i den tunge stregspiller. 

Valdemar kommer med den rette tilgang til at træne – han kommer fra et setup i Aalborg Håndbold, der næppe fås bedre i DK, og vi får en ung spiller, der stadig kan ligge lag på i forhold til at udvikle sig – ligesom vi får en ung og sulen håndboldspiller, der gerne vil vise at han har de kvaliteter, der skal til for at etablere sig som liga spiller.” 


Valdemar Hermansen udtaler om kontrakten med HC Midtjylland:

Jeg har haft et ønske om at finde flere minutter på banen i håndboldligaen, og det tror jeg er muligt i HCM. Jeg var ikke i tvivl om at HCM er det rigtige sted for mig de kommende 2 år – hvor jeg får lov til at træne og spille en masse – det er en masse unge spillere, der gerne vil træne for at blive bedre – og det tiltaler mig enormt meget. 

Jeg kommer fra et fantastisk setup i Aalborg Håndbold, men har hørt en masse godt om det setup, der er i HCM og det ser jeg frem til – den nye hjemmebane, hvor der kan skabes en fantastisk stemning.  I Aalborg er der fulde huse til hver hjemmekamp, og det er med til at give et kæmpe rygstød i ligaen, og jeg håber at vi kan fylde Klink & Jensen Arena til hver hjemmekamp – det ville være fantastisk.


Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for, at det er lykkes at lave en aftale med Valdemar Hermansen for de næste 2 sæsoner og udtaler:

Med Valdemar får vi en ung to-vejs spiller med et stort potentiale og dermed fuldender vi holdet med 3 dygtige stregspillere – en position der er endnu mere vigtig i HTH ligaen end i 1. division. Valdemar er en spiller der passer godt ind i vores DNA med at føre unge spillere frem og lade dem prøve sig af på øverste hylde om end Valdemar allerede har prøvet at være på de helt store scener med Final4 og Europæiske kampe.

Valdemar har været en eftertragtet spiller, der havde tilbud fra andre HTH ligaklubber, og vi er rigtigt glade for at han har valgt HCM som næste destination, idet vi kan se, at Valdemar er en spiller som andre også forventer sig meget af. Vi er stolte over, at Valdemar har valgt at udvikle sig hos os, og ser frem til at vi kan præsentere Valdemar i de næste sæsoner i Klink & Jensen Arena.”   

For yderligere information kontakt venligst:
HC Midtjylland
Kim Simonsen
Formand
Telefon: +45 2014 5335