Facebook

Det er med glæde vi kan offentliggøre, at HC Midtjylland har forlænget aftalen med Rasmus Madsen, således at Rasmus også de næste 2 sæsoner trækker HC Midtjylland-trøjen over hovedet.

Rasmus har været med fra håndboldligaen, turen i 2. division og er nu klar til at tørne ud i 1. division for HC Midtjylland i foreløbig de næste 2 sæsoner. Rasmus har været en vigtig brik i genrejsningen af klubben og er et af de unge talenter, der er en del af klubbens DNA.

Den kommende cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om forlængelsen af Rasmus Madsen: “Rasmus er en af de unge, der står i mesterlære og en spiller vi har store forventninger btil i den kommende sæson. Der skal bygges nogle ekstra kilo på kroppen og vi skal gøre ham klar igen efter den skade han pådrog sig i sidste sæson. Jeg er sikker på, at Rasmus bliver en vigtig brik på holdet i den kommende sæson og forventer at han ligger næste lag på den personlige udvikling.”

Formand Kim Simonsen er rigtig glad for at det er lykkedes at forlænge med Rasmus Madsen og udtaler: “Rasmus er jo indbegrebet af HC Midtjyllands DNA – en ung spiller med stort potentiale, der kan prøve sig af på øverste hylde, og så er Rasmus jo lidt speciel for klubben, da han er eneste spiller med erfaring fra det tidligere HCM. Vi er stolte over, at han har valgt at fortsætte de næste 2 år hos os, og vi håber at han kan være med til at bringe klubben tilbage i det helt fine selskab.”

Rasmus Madsen udtaler om forlængelsen med HC Midtjylland: “Jeg føler mig godt tilpas i klubben og er glad for at kunne fortsætte den rejse, vi er begyndt på mod toppen af dansk håndbold – første step var oprykningen til 1. division og ser frem til step 2.

Sidste sæson blev afslutningen ødelagt af en skade, men den er jeg kommet mig over 100% – så nu gælder det om dels af få bygget noget fysik på og så få fundet tilbage i rytmen på halgulvet. Jeg ser frem til at skulle arbejde sammen med Mads Hjortshøj og håber vi kan etablere os i 1. division allerede den første sæson”

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Kommende cheftræner

Telefon: +45 26334866