Facebook

Rene Villadsen blev hentet til klubben før forrige sæson med et klart mål – at hjælpe HC Midtjylland tilbage i HTH Ligaen. Det lykkedes til fulde, og det skyldtes i høj grad vores målmandsduo, som har bestået af Frederik Hummelmose og Rene Villadsen de seneste sæsoner.

Rene har med hans store erfaring bidraget positiv til kulturen i klubben gennem de seneste to sæsoner – men nu har man fra klubbens side valgt at prøve nye kræfter af i målet. Derfor bliver denne sæson den sidste i klubben for vores 36-årige målmand.

Rene selv har nydt hans tid i klubben og udtaler;
– Jeg har været rigtig glad for mine 2 år i klubben – Da jeg underskrev kontrakten, var målet at HCM skulle tilbage i ligaen og det mål blev indfriet. Desværre ser det ud til at klubben skal retur til 1. division, men sådan er en læringsproces nogle gange. Man tager et skridt tilbage for at rykke to skridt frem. Jeg er sikker på, at HCM kommer tilbage til ligaen endnu stærkere og ønsker klubben held og lykke i fremtiden – Nu hvor jeg selv bor i byen, og har børn der spiller i klubben, så vil jeg glæder mig til at følge dem fra sidelinjen i fremtiden.

Direktør Peter Andersen har også kun positive ting at sige om Rene;
-Vi har sat stor pris på hans to sæsoner i HC Midtjylland. Han havde en stor ære i, at vi forrige sæson kunne sikre os en oprykning til HTH Ligaen. Med hans stor erfaring er han kommet ind og har hjulpet holdet både på og udenfor banen. Det har været guld værd.

Vi ønsker Rene alt det bedste i fremtiden – Og takker ham for hans store indsats i klubben!