Facebook

HC Midtjyllands Søren Baadsgaard stopper efter indeværende sæson som cheftræner i klubben. Søren Baadsgaard har af flere omgange været omdrejningspunktet på HC Midtjyllands bænk og varetaget cheftræner posten, men tiden rækker ikke til at fortsætte, når holdet forhåbentligt rykker i 1. division og træningsmængden naturligt øges.

Søren Baadsgaard var som den første træner i HC Midtjylland regi med til at starte det sportslige op i klubben i 2005, og var med hele vejen og førte HC Midtjylland op i 1. division, hvorefter Søren søgte nye udfordringer – ligesom Søren har været en central person i den sportslige genrejsning af HC Midtjylland. Søren har endnu en gang levet op til forventningerne og har i denne sæson leveret et HC Midtjylland hold, der ligger øverst i tabellen i 2. division.

Søren Baadsgaards beslutning skyldes tid. Hvis holdet rykker i 1. division skal træningsmængden øges, og det harmonerer ikke med familie og job.

”Jeg er helt afklaret med, at jeg ikke skal være cheftræner for HC Midtjylland i næste sæson – tiden er der simpelthen ikke til at kunne træne yderligere, og jeg vil ikke sige ja til at fortsætte som cheftræner, når jeg ikke kan løse opgaven på en tilfredsstillende måde for klubben, spillerne og mig selv.

Det har været et godt og spændende år indtil videre, hvor jeg har nydt at stå i spidsen for opgaven med at få et helt nyt hold spillet sammen. Gensynet med de mange passionerede frivillige, der yder en kæmpe indsats for klubben og os omkring holdet har ligeledes været fantastisk. Nu koncentrerer jeg mig om at slutte af på bedst mulig vis, og håber selvfølgelig det ender med en oprykning til 1. division, om end vi stadig har en del svære kampe tilbage på programmet” udtaler Søren Baadsgaard

Formand Kim Simonsen beklager Søren Baadsgaards beslutning, men kan sagtens forstå den.
Søren har indtil videre som cheftræner i HC Midtjylland leveret det ønskede resultat for sæsonen, nemlig at ligge øverst i tabellen, og forhåbentlig leverer han også et hold i 1. division, når turneringen er færdigspillet – det har været et pres gennem hele sæsonen for at ligge øverst i tabellen, og Søren har bare leveret endnu en gang – så foreløbig stor tak til Søren for dette, og nu skal sidste skridt tages i retningen mod 1. division.

Vi håber selvfølgelig, at vi på en eller anden måde kan beholde Søren i regi af HC Midtjylland, og det har vi aftalt at tale videre om, når sæsonen er færdigspillet, og med Sørens historik i HC Midtjylland, så er det jo aldrig et farvel” udtaler formanden.

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland, Kim Simonsen, formand, telefon +45 2014 5335