Facebook

2 kampe… – Det var så mange kampe, det nåede at blive til i denne sæson for Sebastian Jensen. 
I kampen mod Bjerringbro-Silkeborg, tilbage i september måned, måtte han udgå med en skade i knæet. En skade, der senere endte ud i en tur på operationsbordet, hvor både menisken og brusken i knæet viste sig at være beskadiget.  

Derfor var Sebastians sæson slut, inden den overhovedet var startet – og det var vel og mærket i hans første sæson som Ligaspiller. 

Derfor var det også et ekstremt hårdt slag for Sebastian at skulle tilbringe resten af sæsonen fra sidelinjen især fordi, han utroligt gerne har ville hjælpe klubben i den svære periode, som det har været at skulle spille liga.
– Det er selvfølgelig aldrig sjovt at skulle sidde udenfor, men jeg synes, det har været ekstra hårdt i den her periode, hvor det er gået knapt så godt på banen for resten af holdet. 
Man har haft en utrolig stor lyst til at forsøge at hjælpe holdet, så det har været frustrerende, at det ikke har været muligt, fortæller Seb og forsætter;

– Så har det jo også bare været utrolig hårdt at miste muligheden for at vise sig frem i Danmarks bedste liga. Det er jo noget, man som barn drømmer om at få muligheden for og en mulighed, som har krævet utroligt hårdt arbejde at nå til, så når den chance så bliver taget fra en efter to kampe, så er det selvfølgelig et hårdt slag.
Men kloge hoveder siger jo, at ”man skal ikke græde over spildt mælk”. Derfor har jeg haft fuldt fokus på at passe min genoptræning og heldigvis, føler jeg mig også godt på vej tilbage. Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har haft nogle frustrerende øjeblikke, når jeg har lagt mig i sengen om aften eller på vej hjem i bilen.

Heldigvis har Sebastian stadig kunne beskæftige sig med håndbold til trods for hans lange skade.
Han er nemlig blevet en del af trænerteamet omkring Talent Herning, hvor han er med til at stå for morgentræningen – ligesom han også står for Herning FH’s u15 hold.

– Jeg kan simpelthen ikke undvære håndbolden – så det tomrum, ved ikke selv at kunne spille, har jeg fyldt ud ved hjælpe til som træner i stedet. Det er en mulighed, som jeg pludseligt har fået tid og energi til nu, hvor min egen håndbold er blevet sat lidt på pause. Og det har været fedt at kunne arbejde med nogle unge talentfulde spillere, så det er en mulighed, jeg er glad for opstod.

Selvom Sebastian nyder at hjælpe til som træner, så er hans første prioritet dog stadig at vende endnu stærkere tilbage som håndboldspiller;

– Det er altid fedt at være en del af et hold, også som træner. Men det pres og kick som man mærker, når man skal ud på banen og præstere som spiller, det har jeg savnet i min skadesperiode. Så den del glæder jeg mig til at få tilbage.
Og så glæder jeg mig selvfølgelig også helt vildt til at kunne hjælpe alle mine holdkammerater på banen igen.

Den 30. marts venter han sin sidste scanning – og hvis alt ser godt ud der, så må han begynde at træne så småt med på gulv igen. Men derfra venter der stadig en længere periode med at genfinde formen og styrken inden, han er helt tilbage i aktion for HC Midtjylland.