Facebook

I sommers fik vi tilgang af flere nye spillere til klubben. Her iblandt den unge Valdemar Hermansen, som kom til fra Aalborg Håndbold på en 2-årig kontrakt.
Nu har Valdemar været HC Midtjylland-spiller i et par måneder, og vi har i den forbindelse taget en snak med vores nye stregspiller.

Valdemar føler selv, at han er faldet godt til i de nye omgivelser, men der er selvfølgelig nogle nye ting, som man skal have styr på.
-Det er klart, at det altid er spændende og udfordrende at komme til en ny klub. Men jeg føler, at jeg er faldet rigtig fint til, og jeg kommer hele tiden tættere og tættere på alle mine nye holdkammerater. Derudover er det jo også en hel ny spillestil, som man skal sættes ind i. Det har nok været den største omvæltning for mig. Men for hver eneste træning og kamp føler jeg, at hele konceptet omkring vores spillestil kommer mere og mere ind under huden på mig, fortæller Valdemar.

Selvom Valdemar kun er 20 år, så kommer han alligevel til HC Midtjylland med et imponerende CV. Til trods for at han ikke har så mange seniorkampe på CV’et, så er der alligevel kampe fra U20 landsholdet, hvor han bl.a. var med til EM i sommers. Derudover har han spillet i både Champions League og i ligaen for Aalborg Håndbold.

Selv om han kommer fra en klub, som har et større setup end HC Midtjylland, så er det ikke fordi, at han mærker til den helt store forskel.
-Det eneste punkt, hvor jeg kan mærke forskel, er på træningstiderne. I Aalborg var jeg vant til at møde ind om formiddagen for at træne, men nu træner vi om eftermiddagen. Det kræver lidt ekstra, når man kommer direkte fra en lang arbejdsdag, og så skal i træningstøjet bagefter. Men ellers oplever jeg generelt et rigtigt professionelt setup, lyder det fra stregspilleren.

Grundlaget for skiftet til HC Midtjylland kom på baggrund af en kombination af at have hørt positive meldinger om klubben og udsigten til mere spilletid.
– I Aalborg var der nok lidt længere udsigt til minutterne på banen for mit vedkommende. I min unge alder vægter jeg spilletid højt, så jeg hele tiden kan udvikle mig. Derudover hørte jeg kun positive ting omkring HC Midtjylland fra min agent og andre kontakter, så derfor var et skifte til klubben en mulighed, som jeg hurtigt fandt interessant. Nu glæder jeg mig bare til at udvikle mig endnu mere og hjælpe klubben på banen, slutter Valdemar Hermansen.

Hvis man spørger vores cheftræner, Mads Hjortshøj, så er han da heller ikke i tvivl om, at det er en spiller med et stort potentiale, som er kommet til HC Midtjylland.
– Som Valdemar selv nævner, så har hans opstart hos os gået meget med at komme ind i de nye roller. Hos os har han blandt andet en væsentligt større defensiv opgave, end han oplevede i Aalborg. Men selvom der har været mange nye ting at skulle lære, så har jeg været positiv overrasket over, hvor hurtig han har været til at tilvænne sig de opgaver, som vi har givet ham. Med hans høje arbejdsmoral og villighed til at arbejde med de input, han får, så er jeg ikke i tvivl om, at han nok skal vokse sammen med holdet, så vi også kan få indfriet hans egne høje ambitioner for fremtiden.Personlig sponsor for Valdemar Hermansen er Vestjysk Bank.

Vestjysk Bank