Facebook

Vi rejste os flot i sidste weekend med specielt flot offensivt spil i en sikker sejr over Hornbæk SF. Nu venter endnu en hjemmekamp når vi får besøg af Nøvling IF i Sportscenter Herning. Det sker på en dag, hvor der er rigtig mange gode grunde til at komme i hallen.

De to ender af banen har budt på vidt forskelligt niveau i vores spil. Vi har spillet rigtig fint angrebsspil og er generelt kommet frem til mange chancer, hvilket 39 mål i sidste kamp også indikere. Det er dog en anden fortælling i defensiven, hvor vi ikke får lukket ordentligt ned og hjulpet manden mellem stængerne.

Om holdet nuværende styrke fortæller træner Søren Baadsgaard:

”Jeg synes holdet står særdeles godt, når vi ser på vores angrebsspil, hvor producerer mange chancer. Vi skal dog fortsat hæve vores defensive bundniveau, da vi har kampe, hvor vi lukker alt for mange mål ind.”

Lørdag eftermiddag venter så en fysisk hård kamp, når vi får besøg af Nøvling. Et hold vi slog med 4 mål i første opgør, og som bestemt spillede med musklerne. Vi skal derfor være forberedt på en hård kamp, hvor vi skal have noget tempo i spillet og få flyttet deres stærke forsvar.

Om den kamp der venter, fortæller Søren videre:

Jeg synes Nøvling har et stærkt og spændende hold med rigtig god fysik, så det kommer til at handle om, at vi forsvarsmæssigt matcher deres fysik. Kan vi det, får vi gang i kontraspillet og får dermed noget tempo ind i kampen, som vi kan overføre til vores angrebsspil.”

Foruden denne kamp lørdag skal også vores 3. divisionshold på banen mod Mejrup-Hvam. Begge kampe er desuden indrammet af to andre arrangementer, så vi kan derfor byde indenfor i Sportscenter Herning til en fuld dag, med en masse spændende aktiviteter. Herunder kan du se hele dagens program:

Lørdag d. 2. februar:
Kl. 10:30 – Hallen åbner
Kl. 11:00 – HCM Spinning Grand Prix
Kl. 12:00 – Rytterne passerer målstregen
Kl. 12:00 – HC Midtjylland – Mejrup-Hvam (3. division)
Kl. 14:00 – HC Midtjylland – Nøvling IF (2. division)
Kl. 15:30 – Auktion
Ca. kl. 17:30 – Tak for i dag